(Провеждан лично от Апостол Апостолов)

Съществуват писмени и археологически паметници, които доказват, че астрологията е съществувала преди 5000 години! Казано другояче, астрологията е една безсмъртна професия, която не се влияе от никакви кризи, икономически сътресения и исторически трусове.

Аз ви предлагам един ускорен, интензивен курс, създаден с помощта на една съвременна, иновативна методология. Този курс дава възможност на всеки средно интелигентен човек да изучи бързо и лесно една много добре платена професия и то в рамките на два месеца!

Десетки самозванци предлагат курсове по астрология в Мрежата, които се точат с години. От тях никой нищо не научава, защото тези курсове се организират от хора, за които с пълна сила важи мотото: „Когато не знаеш нещо, гледай да научиш и другите на него!“ Целта на тези шмекери явно е една — да изсмучат колкото се може повече пари от наивните си клиенти.

На този свят всичко трябва да бъде научено, но НИЩО не може да бъде научено без УЧЕБНИЦИ. Първите и единствени професионални учебници, наръчници и справочници по астрология на български език са мое дело.

Как да си изготвим сами хороскоп
Таро Кабала Карма
Астрология и здраве

Точно затова много от моите курсисти усвоиха бързо и лесно материала. Мнозина работят вече като професионални астролози и печелят много добри пари. Постигнаха онова, за което мнозина само могат да мечтаят — ПЪЛНА ФИНАНСОВА НЕЗАВИСИМОСТ.

В моя курс обучението е индивидуално. Вие ще получите моите учебници плюс най-новите софтуерни програми за изчисление на звездни карти, транзити, солари и т. н. Ще споделя с вас и четвъртвековния си опит на професионален астролог.

Цена на цялостния курс:

2400 лева.

Не се колебайте и не протакайте — изучете една древна и много добре платена професия сега! Бързо и лесно!