ЛИЧЕН РОЖДЕН ХОРОСКОП

Личният рожден хороскоп, известен и като радикален хороскоп, е в основата на всичко. Той дава ясни и недвусмислени отговори на трите фундаментални въпроса на битието:

  • Как, кога и къде ще се реализирате оптимално и ще натрупате най-голямо състояние.
  • Как ще се развие интимният ви живот с всичките му измерения — секс, любов, брак, деца.
  • Кои органи и системи на вашия организъм са най-уязвими по рождение и какво можете, а и трябва да направите, за да прибавите години към живота и живот към годините.

Тук му е мястото да отбележа, че този радикален хороскоп е в основата и на всички прогнози. Без него е невъзможно да се предскаже бъдещето чрез соларни и транзитни хороскопи.

ЦЕНА: 350 лева

СОЛАРЕН ХОРОСКОП

Соларният хороскоп е валиден от рожден ден до рожден ден. Ако сте родени примерно на 20. 05. 1965 година, соларният хороскоп за периода от 22. 05. 2015 година до 22. 05. 20016 година, ще разкрие пред вас всички онези тенденции, теми и събития, които ще доминират през тази така наречена „соларна година“. Казано другояче, соларният хороскоп ще ви разясни какво точно ще се наложи да извършите през соларната година; какви изисквания ще постави пред вас Провидението.

Соларният хороскоп ще ви научи освен това как да използвате своя потенциал по най-подходящия начин през въпросния период. Тъй като той разкрива в кои области на живота ще ври и кипи, вие ще имате възможността да планирате живота си по-най-добрия за вас начин. Вие ще можете да избегнете препятствията, които съдбата е поставила на пътя ви. Защото предупреденият човек е подготвен човек!

ЦЕНА: 320 лева

СИНАСТРИЯ

Синастрията може да се разглежда като тест за съвместимост. Тя е един вид предбрачна консултация или, ако щете, любовен хороскоп. Изготвят се всъщност два хороскопа, които се „наслагват“. След това се анализират отношенията с партньора според това как си взаимодействат вашите лични планети — Слънце, Луна, Венера, Марс, Меркурий + Юпитер и Сатурн.

Това позволява да видите както положителните връзки между двама ви, така и евентуалните трудности, пред които ще се изправите в съвместния ви живот. Според характера на планетите и естеството на аспектите в синастричния (любовния) хороскоп са дадени и насоки как да се справите с трудностите.

Анализират се най-важните компоненти на една връзка: любов, страст, разбирателство, общуване, потенциал за съвместен живот, проблеми, напрежение, стрес или щастие и късмет.

ЦЕНА: 550 лева

ТРАНЗИТИТЕ

Когато човек се ражда, планетите от Слънчевата система са разположени по един определен и строго специфичен начин в рождената му звездна карта. Точно това характерно разположение на планетите в индивидуалния хороскоп оказва влияние върху съдбата на съответния човек.

Повече от ясно е обаче, че същите тези планети продължават своя ход по небосвода и непрекъснато влизат във взаимовръзка с „рождените“ планети. Тези взаимоотношения между двата вида планети се наричат транзити. Хилядолетните наблюдения са доказали, че тези връзки между планетите предизвикват определени последици и произшествия.

Точно с тези произшествия се занимава транзитният хороскоп. Той ви разкрива кога какво ще се случи и как да се възползвате от тези бъдещи събития.

ЦЕНА: 320 лева

ГАРАНЦИЯ

Гарантирам ви, че вашият личен хороскоп, изготвен и разтълкуван лично от мен, ще ПРОМЕНИ КЪМ ПО-ДОБРО ЦЕЛИЯ ВИ ЖИВОТ!

Това е нещо повече от гаранция.

Това е ОБЕЩАНИЕ!

Искрено ваш:

Апостол Апостолов

P.S. Бюлетинът обаче е напълно безплатен. Поръчайте го оттук:

Поръчайте бюлетина оттук